Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(2433 niezalogowanych)
1 Post

(Benjamin Button)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Faktycznie,nie sposób przejść spokojnie nad tymi faktami .
Tylko wydaje mi się że powinno się je kierować w stronę władz kościelnych i środowisk z nimi związanych.
Co nie zmienia faktu,iż wszyscy poniesiemy konsekwencje tej ekspansji islamu.
Zadałbym tutaj pytanie,dlaczego kościół nie skupi swej uwagi na walce z ekspansją islamską,tylko na walce z ateizmem w społeczeństwie i o dobra materialne?I dla każdego normalnego zjadacza chleba jest aż nadto widoczne że kościół katolicki,i nie tylko nie interesuje wiara ludzi i jej bronienie tylko kasa.I tu bym zadał drugie pytanie:gdzie były władze kościelne,gdy podejmowano decyzje w sprawie budowy meczetu w Warszawie?Znając naszą historię,można by założyć że prędzej czy później skończy się na pospoitym ruszeniu przeciw islamowi w naszym kraju. Z tym że jak zwykle,nie masy zbiorą laury,tylko dostojnicy w purpuratach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
to jest nagranie o tym co bedzie za kilkanascie lat jesli nic sie z tym nie zrobi...dane statystyczne i fakty ktore maja miejsce do tej pory naprawde zerknijcie na to sobie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Benjamin Button)
Wiking
Retier1 pytasz!!!!
pytanie:gdzie były władze kościelne,gdy podejmowano decyzje w sprawie budowy meczetu w Warszawie?

Obecny Kosciol nie powinien byc wyslannikiem konfliktow religijnych. Od wydawania czy zatwierdzania wszelkich praw w Panstwie sa osoby stanowiace wladze w danym Panstwie! Podobnie jeste w Norwegi. Czyli, Polska ludnosc wchodzi w jaki stan istnienia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jak na moją znajomość rzeczy,to w mniejszym lub większym stopniu nasi politycy są "zalezni" od kościoła gdzieś od 90-ych lat. I to od lewicy po prawicę I lepsze by było pytanie o stan naszych elit politycznych i kościelnych niż szarego społeczeństwa.Bo jak by nie patrzył,jest to zawsze największa siła każdego narodu,która będąc odpowiednio ukierunkowana może wszystko.
Póki co,jednak nie wykorzystuje się tych możliwości dla ogółu tylko dla prywaty jednostek.
No i oczywiście dyżurnej żydo komuny
I chociaż kościół nie powinien być tym inspiratore tychże konfliktów z racji samej formuły wiary,to jednak jest.
I to świadomym ispiratorem,jak każda zresztą religia.
Tego to już Ci chyba nie trzeba tłumaczyć kolego,gdyż napewno wiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
kiedyś widziałem podobne wyliczenia jak na ostatnim filmie co do tego kiedy zaginie biała rasa .
prawie się z tym zgadzam że świat jaki znamy to nasze prawnuki będą oglądać tylko na filmach .
co można zrobić w dzisiejszym cywilizowanym świecie ?
zabronić budowy meczetów - przecież to śmieszne , chrzest na siłe i wyprawy krzyżowe też .
można jeszcze wprowadzić ustawę o dziurawieniu prezerwatyw bezpośrednio u producenta
to jest równia pochyła a kula poszła w ruch
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Do Benjamina, bardzo cie prosze, nie zasypuj mi skrzynki mailowej, bo ja nie jestem głąbem i przeczytalam to co wkleiłes. Informuje cie iz z FRĄDĄ mialam juz do czynienia jakies 15 lat temu. A słyszałes o Narodowym Odrodzeniu Polski?? Jako młoda osoba pisalam tam artykuły. Czytałes ksiażke Adama Nikiela?
Teraz mam 34 lata i zmienił mi sie tok myslenia. Poza tym wywiad z frondy ma 4 lata..... nie siej zametu wsrod ludzi. Znam osobiscie muzułman dzis, w XXI wieku, widze jak sie "modlą" , jak palą paierosy i pija wódkę, jak imprezują.
Mam pytanie do "filozofów" w tym watku : ilu znacie muzułman osobiscie? Przeczytaliscie Koran? W ilu islamskich krajach byliscie?
Reszta jest milczeniem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
i tutaj hilton weszła w sedno sprawy czyli asymilacji , czyli nauczyć ich pić , pier....ić , życia nie żałować a odechce się im meczetów i bomb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hilton napisał:
Do Benjamina, bardzo cie prosze, nie zasypuj mi skrzynki mailowej, bo ja nie jestem głąbem i przeczytalam to co wkleiłes. Informuje cie iz z FRĄDĄ mialam juz do czynienia jakies 15 lat temu. A słyszałes o Narodowym Odrodzeniu Polski?? Jako młoda osoba pisalam tam artykuły. Czytałes ksiażke Adama Nikiela?
Teraz mam 34 lata i zmienił mi sie tok myslenia. Poza tym wywiad z frondy ma 4 lata..... nie siej zametu wsrod ludzi. Znam osobiscie muzułman dzis, w XXI wieku, widze jak sie "modlą" , jak palą paierosy i pija wódkę, jak imprezują.
Mam pytanie do "filozofów" w tym watku : ilu znacie muzułman osobiscie? Przeczytaliscie Koran? W ilu islamskich krajach byliscie?
Reszta jest milczeniem...

A więc ,to co piszą tz. znawcy koranu i islamu to jest totalna bzdura.tak samo jak i to co mówią znawcy bibli i chrześcijaństwa.Jestem tylko zwykłym zjadaczem,czy też obserwatorem tego co się dzieje naokoło mnie.
A nie żadnym filozofem,i mam takie samo prawo do wyrażania swoich opini jak reszta na tym forum.
I bynajmniej nie staram się nie negować czyichś,tylko że nie są zgodne z moimi.
Swego czasu znałem wielu muzułmanów,i raczej niewiele wpłynie na zmianę mojej opini o islamie ich ilość.
A że jest religią agresywną i ortodoksyjną w stosunku do kultury europejskiej,to się chyba zgodzisz.
I to chyba nas najbardziej drażni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok